Uitnodiging Informatieavond Zonnepark Vlagtwedde

De gemeente Westerwolde heeft de ambitie om in 2035 een energie neutrale gemeente te zijn. Om dit te bereiken heeft de gemeente een duurzaamheidsvisie opgesteld en beleid gemaakt voor het plaatsen van kleine windmolens en zonneparken.

In juni heeft PowerField bij de gemeente Westerwolde een plan gepresenteerd om het Zonnepark Vlagtwedde uit te breiden. Het plan voor de uitbreiding is door de gemeente beoordeeld en de gemeente heeft aangegeven bereid te zijn de wenselijkheid en haalbaarheid van het zonnepark nader te verkennen door middel van de zogenaamde ‘maatwerkmethode’.

Een eerste stap in de maatwerkmethode is het organiseren van een overleg met de omgeving. Mede namens de gemeente Westerwolde nodigen wij u daarom graag uit voor een overleg op 29 augustus 2019, om 19:00 in de schuur op de locatie van het Zonnepark Vlagtwedde, langs het Mussel A kanaal Oost in Vlagtwedde (zie de kaart hieronder).

Tijdens deze informatieavond zullen de gemeente Westerwolde, de energie coöperatie STUW en wij u meer informatie geven over de plannen. Na het informatieve gedeelte zal er in verschillende groepen gesproken worden over wensen ten aanzien van de landschappelijke inpassing en de participatie. Hoe kan de komst van het zonnepark een bijdrage leveren aan voorzieningen en inwoners van de gemeente Westerwolde.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om tijdens deze avond aanwezig te zijn.

Team PowerField

Datum: Donderdag 29 augustus
Inloop: 19:00 uur
Locatie: Mussel A Kanaal Oost 3, Vlagtwedde

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.