Over ons

De zon. Het is de basis van al het leven. En een eindeloze bron van energie. PowerField gelooft in zonne-energie. Onze missie? Een schone, duurzame en leefbare wereld op basis van duurzame energieoplossingen. Voor u, en de volgende generaties.

Powered in Holland

Het Nederlandse bedrijf PowerField ontwikkelt en realiseert met name grondgebonden zonneparken, voor eigen rekening en risico. PowerField heeft twee kantoorlocaties. Het hoofdkantoor in Wormer aan de Veerdijk en in Groningen langs de N7.

Duurzaamheidsdoelstellingen

PowerField heeft op basis van de duurzaamheidsdoelstellingen van de Nederlandse overheid een concept ontwikkeld waarbij stukken grond worden opgekocht (of gehuurd), waarop grote zonneparken worden gerealiseerd. Doel is om grote hoeveelheden braakliggend terrein, al dan niet tijdelijk, zo optimaal mogelijk te benutten voor de productie van duurzame (zonne)energie.

PowerField

Zonneparken

Bij de realisatie van een zonnepark spelen niet alleen duurzaamheid, maar ook draagvlak en betrokkenheid een belangrijke rol. Daarom wordt elk project zorgvuldig en in goed overleg met betrokken grondeigenaren, overheidsorganisaties en omwonenden voorbereid.

Zonprojecten op maat

Naast CO2-reductie als bijdrage aan de oplossing van het klimaatprobleem, is een aantrekkelijk rendement essentieel om meer draagvlak te creëren voor grootschalige zonprojecten zoals zonnedaken. Bent u als bedrijf geïnteresseerd in een (grootschalige) zonnedakinstallatie? Heeft u als bedrijf, gemeente of particulier een groot stuk braakliggend grond die u wilt benutten? Laat het ons weten!

PowerField. Van de zon, voor u.

PowerField

Bekijk de gezichten van PowerField

Team PowerField