Over ons

De zon. Het is de basis van al het leven. En een eindeloze bron van energie. PowerField gelooft in zonne-energie. Onze missie? Een schone, duurzame en leefbare wereld op basis van duurzame energieoplossingen. Voor u, en de volgende generaties.

Powered in Holland

Het Nederlandse bedrijf PowerField ontwikkelt en realiseert met name grondgebonden zonneparken, voor eigen rekening en risico. PowerField heeft vestigingen in Dokkum, Wormer.

Duurzaamheidsdoelstellingen

PowerField heeft – op basis van de duurzaamheidsdoelstellingen van de Nederlandse overheid – een concept ontwikkeld waarbij stukken grond worden opgekocht (of gehuurd), waarop grote zonneparken worden gerealiseerd. Doel is om grote hoeveelheden braakliggend terrein, al dan niet tijdelijk, zo optimaal mogelijk te benutten voor de productie van duurzame (zonne)energie.

Investeren
PowerField
Zonnepark

Zonneparken

Bij de realisatie van een zonnepark spelen niet alleen duurzaamheid, maar ook draagvlak en betrokkenheid een belangrijke rol. Daarom wordt elk project zorgvuldig en in goed overleg met betrokken grondeigenaren, overheidsorganisaties en omwonenden voorbereid. Inmiddels heeft PowerField zo’n 130 zonneparken in ontwikkeling, die samen maar liefst 3.000 MW aan energie op gaan leveren; genoeg om jaarlijks ruim 800.000 huishoudens van energie te voorzien. En dat is, wat PowerField betreft, nog maar het begin.

Zonprojecten op maat

Naast CO2-reductie als bijdrage aan de oplossing van het klimaatprobleem, is een aantrekkelijk rendement essentieel om meer draagvlak te creëren voor grootschalige zonprojecten zoals zonnedaken. Bent u als bedrijf geïnteresseerd in een (grootschalige) zonnedakinstallatie? Heeft u als bedrijf, gemeente of particulier een groot stuk braakliggend grond die u wilt benutten? Laat het ons weten!

PowerField. Van de zon, voor u.

PowerField

Raad van advies PowerField

Henk Bleker

Dr. Henk Bleker
Dr. Henk Bleker was staatssecretaris voor Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. Nu is hij voorzitter van een agrarische brancheorganisatie en lid van de adviesraad van PowerField.

Harm Post

Harm D. Post (voorzitter)
Harm D. Post was o.a. oud-directeur Groningen Seaports en maakt nu deel uit van de adviesraad van PowerField, als voorzitter.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Contact